Difference between revisions of "Gebruiker:Petervc"

From Cncz
Jump to navigation Jump to search
m
m
 
Line 26: Line 26:
 
----
 
----
  
Bij [http://www.avanti55.nl/ graveltennisclub Avanti '55] hou ik me als voorzitter van de Technische Commissie bezig met de [http://www.knltb.nl KNLTB]-competitie en ben ik lid van het bestuur.
+
Bij [http://www.avanti55.nl/ de Nijmeegse graveltennisclub Avanti '55] hou ik me als voorzitter van de Technische Commissie bezig met de [http://www.knltb.nl KNLTB]-competitie en ben ik lid van het bestuur.
 
[/nl]
 
[/nl]
  
Line 36: Line 36:
 
---
 
---
  
At [http://www.avanti55.nl/  gravel tennis club Avanti '55] I am chairman of the Technical Committee that deals with the [http://www.knltb.nl KNLTB competition] and I am a board member.
+
At [http://www.avanti55.nl/  Nijmegen gravel tennis club Avanti '55] I am chairman of the Technical Committee that deals with the [http://www.knltb.nl KNLTB competition] and I am a board member.
 
[/en]
 
[/en]

Latest revision as of 16:23, 19 November 2020

foto van Peter van Campen

Systeemontwikkelaar/systeembeheerder

Kamer HG03.055

telefoon 52759

E-mailBinnen de personeelsvereniging van de RU en het RadboudUMC ben ik voorzitter van de sectie Zaalvoetbal (FC Radboud).


Bij de Nijmeegse graveltennisclub Avanti '55 hou ik me als voorzitter van de Technische Commissie bezig met de KNLTB-competitie en ben ik lid van het bestuur.