FNWI Telefoon en E-mail gids

Uit Cncz
Versie door Polman (overleg | bijdragen) op 11 jul 2017 om 08:12
Ga naar: navigatie, zoeken

Telefoon en E-mailgids B Faculteit

Het ISC beheert de telefooncentrale. Denk hierbij aan aan/afsluiten van telefoons. Ook verzorgen zij de doorbelasting van de gespreks- en abonnementskosten.

Afdelingen (meestal het secretariaat) binnen FNWI kunnen zelf hun gidsvermeldingen invoeren of aanpassen. Dit betekent dat u zelf kunt bepalen wanneer en hoe medewerkers in de gids vermeld staan. Wijzigingen staan onmiddellijk online! Deze wijze van aanpassen van gidsvermelding zal overigens binnenkort worden verlaten. Alle Telefooncontactpersoon ontvangen dan een login om rechtstreeks in RBS gidsgegevens aan te passen. De telefooncontactpersoon kan zoals gezegd de gidsvermeldingen aanpassen maar ontvangt ook de telefoonkostenspecificaties, kan mutaties en nieuwe abonnementen aanvragen en onvangt, als daar aanleiding toe is, informatie over de telefonievoorzieningen binnen de RU (bijvoorbeeld tariefswijzigingen, storingen, onderhoud).


Als u foute of onvolledige gegevens ziet, neem dan contact op met het secretariaat/de telefooncontactpersoon van uw afdeling.

U kunt in onderstaande gids zoeken op (een gedeelte van) naam, telefoonnummer, kamer, afdeling etc.
Als u van buiten de campus belt, draait u eerst 024 36 en dan het hieronder gevonden telefoonnummer!

FNWI Telefoongids

Fout in de gids gevonden? Neem dan contact op met het secretariaat van uw afdeling.

Voor vragen kunt u mailen naar: postmaster of bel 52666.

FNWI Telefooncontactpersonen konden tot 29 juni 2017 in TelMut de gidsgegevens van hun afdeling aanpassen, dat is verhuisd naar RBS en de oude telmut applicatie is gestopt.