Difference between revisions of "BASS"

From Cncz
Jump to: navigation, search
Line 3: Line 3:
  
 
[nl]
 
[nl]
De Radboud Universiteit gebruikt een concern-applicatie  [http://www.ru.nl/bass BASS-Finlog]. Een [[BASS-Finlog-leesmij.doc|handleiding  voor het installeren/gebruiken van BASS-Finlog]] is in MS-Word formaat beschikbaar. Andere benodigde zaken hiervoor (o.a. Java) zijn te vinden op de [http://www.cncz.science.ru.nl/software/installscience <tt>install</tt>] directory van C&amp;CZ servers..  
+
De Radboud Universiteit gebruikt een concern-applicatie  [http://www.ru.nl/bass BASS-Finlog]. Een [[BASS-Finlog-leesmij.doc|handleiding  voor het installeren/gebruiken van BASS-Finlog]] is in MS-Word formaat beschikbaar. Alle benodigde zaken hiervoor (o.a. Java) zijn te vinden in de BASS subdirectory van de [http://www.cncz.science.ru.nl/software/installscience <tt>install</tt>] directory van C&amp;CZ servers..  
 
[/nl]
 
[/nl]
 
[en]
 
[en]

Revision as of 13:09, 23 January 2008

BASS-Finlog

Radboud University uses a concern-application called [BASS-Finlog]. An installation/usage manual is available in MS-Word format. Other software, e.g. Java, can be found in the BASS subdirectory of the install directory of C&CZ servers.