Difference between revisions of "BASS"

From Cncz
Jump to: navigation, search
(New page: == BASS-Finlog == [nl] De Radboud Universiteit gebruikt een concern-applicatie [http://www.ru.nl/bass|BASS-Finlog]. Een handleiding voor het installeren/gebruiken van BASS-Finlog is be...)
 
Line 3: Line 3:
  
 
[nl]
 
[nl]
De Radboud Universiteit gebruikt een concern-applicatie  [http://www.ru.nl/bass|BASS-Finlog]. Een handleiding  voor het installeren/gebruiken van BASS-Finlog is beschikbaar op de [[Install]] schijf.  
+
De Radboud Universiteit gebruikt een concern-applicatie  [http://www.ru.nl/bass BASS-Finlog]. Een handleiding  voor het installeren/gebruiken van BASS-Finlog is beschikbaar op de [[Install]] schijf.  
 
[/nl]
 
[/nl]
 
[en]
 
[en]
Radboud University uses a concern-application called [http://www.ru.nl/bass|BASS-Finlog]. An installation/usage manual is available on the [[Install]] disk.  
+
Radboud University uses a concern-application called [[http://www.ru.nl/bass BASS-Finlog]]. An installation/usage manual is available on the [[Install]] disk.  
 
[/en]
 
[/en]
 
[[Category:Software]]
 
[[Category:Software]]
 
[[Category:Concern]]
 
[[Category:Concern]]

Revision as of 11:57, 23 January 2008

BASS-Finlog

Radboud University uses a concern-application called [BASS-Finlog]. An installation/usage manual is available on the Install disk.