Categorie:Telefonie

Uit Cncz
Ga naar: navigatie, zoeken

Algemeen

De ISC ICT-helpdesk telefoon +31 24 36 22222, icthelpdesk@ru.nl is uw aanspreekpunt voor alle zaken die met telefonie (spraakcommunicatie) te maken hebben. U kunt denken aan groepsschakelingen, voicemail, verhelpen van storingen, verhuizen van aansluitingen/toestellen en nieuwe aansluitingen.

IP Telefonie (IPT)

De RU heeft een telefooncentrale op basis van IP Telefonie. Dat is een techniek waarbij telefoontoestellen met de centrale zijn verbonden via het data-netwerk. Alle vaste telefoontoestellen op de campus, op de groene noodtoestellen, DECT telefoons en faxen na, zijn IPT-toestellen.

Vodafone Wireless Office (VWO)

De SKU heeft een contract met Vodafone afgesloten voor het gebruik van de Vodafone Wireless Office mobiele bedrijfstelefonie.

Keuze

VWO en IPT zijn dus alternatieve telefonie-oplossingen voor medewerkers. De afdelingen kiezen zelf per medewerker/toestel/locatie voor IPT en/of VWO. Op de telefonie-website van de RU is uitgebreide informatie beschikbaar over IPT en VWO: functionaliteit, kosten, handleidingen, enz. FNWI afdelingen hebben een eigen telefooncontactpersoon op de afdeling. Aanvragen voor VWO lopen RU-breed via het ISC, die ook verantwoordelijk is voor de ondersteuning.

Doorbelasting

ISC Telefoonbeheer verzorgt de doorbelasting van de telefoonkosten en geeft alle afdelingen via E-mail inzicht in telefoonkosten.


Telefoon- en emailgidsen van FNWI, RU en RadboudUMC zijn online te raadplegen.

Mutaties

Nieuwe aansluitingen, verhuizingen van aansluitingen, mobiele telefoons, aanschaffen en opheffen van abonnementen en het wijzigen van instellingen kunt u aanvragen via de telefooncontactpersoon van uw afdeling. Deze melden op hun beurt via E-mail of via ISC ICT-helpdesk de mutaties bij het ISC. Overigens is het meestal niet langer nodig om verhuizingen aan te vragen voor het verplaatsen van de vaste Mitel telefoons. Die werken in ieder voor data (computer, Internet) geactiveerde outlet/aansluiting. Als u een toestel verplaatst, zal deze na het opstarten gewoon zijn eigen nummer en instellingen behouden. De groene noodtoestellen, DECT telefoons en faxen vereisen nog wel een tijdige verhuisaanvraag.

Door op afdelingsniveau de eigen abonnementen te laten beheren kunt u uw telecomkosten bewaken!

Meer informatie

  • Uitgebreide procedures en handleidingen van de RU Telecomvoorziening kunt u vinden via de website van het ISC: telefonie-website van de RU.

Pagina’s in categorie "Telefonie"

Deze categorie bevat de volgende 4 pagina’s, van in totaal 4.